Ajtónyitás gyors kiszállással

Ajtónyitás sérülés mentesen!


06-70-237-74-71    NON-STOP!    06-30-827-33-60


Ajtónyitás éjjel-nappal, Ajtónyitás 024h


Ajtónyitás szolgálatunk éjjel és nappal egyaránt elérhető! Kizárta valahogyan magát? Esetleg ellopták- elhagyta lakáskulcsát? Becsapódott a lakásajtó? Hívjon és segítünk!

Ajtónyitás feladat ebben a bonyolult világban nem könnyű feladatok közé sorolható be. Ma már olyan biztonsági ajtók léteznek amiknek a kinyitása nem gyerek játék! Szakembereink lassan több mint húsz éve foglalkoznak ajtónyitás és biztonsági zárak kinyitásával.

Ez idő alatt találkoztak már olyan ajtóval és zárral is amiket nem lehetett úgy nevezett finom nyitással kinyitni. Ebben az esetben sem arra kell gondolni, hogy akkor jött a jó öreg feszítő vas vagy valami hasonló módszer! Semmi ilyen nincs szó! Ilyen esetekben amikor nem lehet az ajtónyitás feladatokat finom nyitással végezni, jön a fúró. A fúró segítségével kifúrják a zár belső részét amiáltal kinyíllik az ajtó, ajtónyitás követően pedig egy zárcsere meg is oldja a problémát.


lakatos Budapest területén

Ajtónyitás éjszaka is rejtett költségektől mentesen!


Legyen önnek biztonsági ajtaja vagy hagyományos ajtaja. Szakembereink igyekeznek minden ajtónyitás igényeket a legjobb tudásuk szerint sérülés mentesen elvégezni!

Hívjon minket bizzalommal az éjszaka folyamán is, nálunk nincs leállás. Éjjel és nappal nyitva tartó ajtónyitás szolgálatunk gondoskodik önnek az ajtaja kinyitásáról.


zárcsere Budapest területén


Ajtónyitás Budapesten és környékén!

Ajtónyitás fél- 1 órán belüli díjtalan kiszállással!
06-70-237-74-71    NON-STOP!    06-30-827-33-60